Jonas Hellberg

Jonas Hellberg

lördag 26 mars 2011

Håkan ger partiet energi och omstart!

Befinner mig på partiets kongress i Stockholm. Har nyligen hört Håkans installationstal. Talet var fyllt av allvar och ideologisk tydlighet, men framför allt gav Håkan ett kvickt och energiskt intryck. Partivännerna möte Håkan med jubel under tonerna av Elvis! 

Igår kväll firade vi Håkan med partidistriktet. Vi lyckönskade honom och jag fick tillfälle att krama om honom. Det är fantastiskt för Kalmar län att ha den framtida statsministern  i det närmaste sällskapet.

Utmaningarna för Håkan och hela partiet är många. Vi måste formulera en vision och berättelse om framtiden som får stöd av många fler än 2010. Det kräver att vi förmår förena människor i stad och land, boende i både lägenheter och villor. 

Ansatsen måste tas i solidariteten och gemenskapen, vikten av att förena intressen och finna politiska lösningar på viktiga vardagsproblem. Jag är övertygad att vi har goda, betydligt bättre förutsättningar än tidigare, att lyckas med den uppgiften nu. Håkans tal innehöll flera viktiga delar som kommer bygga partiets politiska kommunikation framöver. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar